• 13  of  861
Uploaded on:
09/06/2017 09:07:43
Type:
Asset
File Size:
1,32 MB
Dimensions:
4065 x 2752 pixels
444 views 0 downloads
Description: Box 01a Villa Sten Samuelsson, Lund. Dalbyvägen, interiör från Sten Samuelssons egen villa. En bit in i Östervångsparken tronar det stora huset i rå betong. Byggt med garage och uthyrningsrum på bottenplan, bostadsdelen upphöjd på pelare och ett atrium i mitten. Det byggdes om från bostad till kontor så småningom. De stora fönstren gör att man har hela parken till sitt förfogande.
Photographer: -.
Date when image were taken: -.
Street, location: -.
City: Lund.
Keywords:
hus
,
arkitektur
,
Lund
,
fastighet
,
modern arkitektur
,
stadsmiljö
,
Arkitektkontoret Jaenecke & Samuelsson
,
arkitekt
,
Villa Sten Samuelsson
,
Östervångsparken
,
Dalbyvägen
   
Archive collection: Arkitektkontoret Jaenecke & Samuelsson
Folders: archival collections / 00411, Arkitektkontoret Jaenecke & Samuelsson