• 4  of  4
Uploaded on:
31/07/2020 10:39:44
Type:
Malmo.NU
File Size:
8,65 MB
Dimensions:
6016 x 4000 pixels
577 views 0 downloads
Description: Denna bild är nog personligen den bästa bilden jag har tagit efter syfte av mitt projekt. Tanken var att fånga något i form av arbete. När jag var ute och promenerade och letade specifikt så hade jag turen nog att se en äldre man i form av arbete inom mekanik.
Som man ser på bilden så kan man se att den äldre mannen håller på att reparera något i motorns område. Vad jag tror att han gör i bilden är att han inspekterar batteriet i hans bil, varför? Jo för att batteriet ligger på höger sida av motor utrymmet (från bildens perspektiv). I princip menar jag att man har oftast svårt att starta en bil på grund av gammalt/dött batteri.
Vad jag gillar med denna bild är hur mannen i bilden har all utrustning och hjälpmedel på plats för att kunna utföra hans arbete. På höger sida om bilden kan man se en kommande cyklist som nyfiken tittar snabbt på vad han gör. Längst fram i bilden kan man se en husbil stående i parkering.
Detaljer såsom motorhuven, dörren på bilen är öppna, cyklisten som cyklar, mannen som arbetar är intressant att se och nyfiket fundera över.
Vad man kan lära sig av bilden är att det är självklart billigare att reparera sin egen bil i form av litet arbete än att lämna in den hos en verkstad. I princip att kunskap kan man komma långt med än att behöva behöva lita på andra. Eftersom med kunskap är man fri och kan göra precis nästan vad som helst.
Photographer: Luca Malinarich
Date when image were taken: 2020-07-23
Street, location: Sorgenfri
City: Malmö
Keywords:
bil
,
fordon
,
natur
,
motor
,
fotografi
,
bild
,
rörelse
,
miljö
,
Malmo.NU
,
ung i sommar
,
Foto
,
parkering
,
arbete
,
Person
,
kunskap
,
mekanik
,
ögonblick
,
motorhuv
,
2020
,
malmo stadsarkiv
,
malmo stad
,
aktion
,
cycklist
,
individ
,
omgivning
,
kreativt
   
Archive collection: Malmö Stadsarkiv
ID: 181170
Folders: Malmo.nu / Malmö.nu 2020 / Luca